7E1B83D2-3A02-4BAA-AB65-2EE8E0C91614.JPG

OM OS

Trine 

Jeg er 30 år og oprindeligt fra Odense. De sidste mange år har jeg boet i København, hvor jeg få dage før afgang færdiggjorde min kandidat i Idræt fra Københavns Universitet - det var også på idræt jeg lærte Vitus at kende.

 

Jeg har altid dyrket springgymnastik, både som konkurrencegymnast men også som akrobat for bl.a Det Kongelige Teater. For at spare op til bådprojektet har jeg, foruden mit efterhånden store SU-lån, to jobs. Jeg er ansat som underviser på Københavns Universitet for et hold  på første årgang af idrætsstudiet i faget "Redskabs- og springgymnastik" og så er jeg studentermedhjælper på Paul Petersens Idrætsinstitut.

 

Sejlads

Før vi købte AYLA havde jeg kun været på en sejlbåd én gang før. Jeg var gast ombord på en sejlbåd og turen gik over Nordatlanten fra Newfoundland i Canada til Sydgrønland og derefter Island. Helt fantastik oplevelse med isbjerge, spækhuggere og et iskoldt atlanterhavskryds. Vanvittig begyndertur, men om ikke andet var denne oplevelse grunden til at Vitus og jeg året efter investerede alle vores SU-penge i AYLA. Siden da er det blevet til lange sommerferier i blandt andet Norge og Sverige med båden.

Jeg har gået til kapsejladstræning, hvilket inkluderede 6 måneder med vinterkapsejlads i hård kuling og sne. Derudover har jeg erhvervet mig duelighedsbevis, Yachtskipper af 3. grad, duelighed i motorpasning og snart VHF certifikat og meteorologikursus. 

 

Pinlige sandheder

 • Har deltaget i to kapsejlads-konkurrencer og fået to sidste pladser

 • Elsker forudsigelig popmusik som Katy Perry, Taylor Swift og Sarah Larsson

 • Er kæmpestort B menneske

 • Elsker unaturlig surt og syntetisk slik

 • Er engang besvimet af et superstærkt chili shot

Vitus

Jeg er opvokset i Holbæk, men flyttede til København for at studere Idræt. Jeg er 28 år og har altid spillet utrolig meget basket. I mange år havde jeg en drøm om at blive to meter høj og blive professionel basketspiller.

 

Efter to år på idrætsstudiet valgte jeg at skifte til noget helt andet - nemlig kemiingeniør på DTU. Jeg blev færdig i 2020 og har ind afgang har arbejdet som specialist i en virksomhed, som laver antibiotika. 

 

Sejlads

Før vi købte AYLA havde jeg aldrig sejlet med sejl før. For at få noget erfaring indenbords tog jeg afsted som gast ombord på Lady A's første togt af sin jordomsejling. Turen gik fra Frederikssund gennem Kielerkanalen til La Coruña i Spanien. Her fik jeg prøvet kræfter med den Engelske kanal og Biscayen - nogle passager der både gav erfaring med trafikerede områder, tåge, natsejlads og store atlanterhavsbølger. Heldigvis blev jeg hverken søsyg eller skræmt af oplevelsen. Til gengæld fik jeg blod på tanden og begyndte samme sommer at istandsætte AYLA. Efter vi købte båden, har jeg ligesom Trine erhvervet mig duelighedsbevis, Yachtskipper af 3. grad, duelighed i motorpasning og snart VHF certifikat og meteorologikursus. 

 

Facts om mig

 • Har boet et år i USA

 • Flækkede engang hagen i en Dance Battle mod Trine på et dansegulv i Alperne

 • Har i mange år arbejdet som bassinlivredder

 • Sover ofte til middag

 • Er tosset med lyskæder

 • Har haft sin egen personlig træner virksomhed - uden at få en eneste kunde

37090638_213626565957273_453107394475248