BÅDKØBET

Efter at Trine havde været afsted som gast over Nordatlanten, fik vi pludselig lyst til at købe en lille sejlbåd, som vi kunne lære at sejler i. Vi opdagede hurtigt at de små både ikke var særlig dyre og langsomt begyndte drømmene at vokse.

 

Tanken om en sejlbåd kom hurtigt tættere på, da vi fik et hint om en 35 fods båd der stod i en baghave nær Hedehusene og trængte til en ordenligt omgang knofedt. Det var her vi helt tilfældigt stødte på AYLA, der dengang hed Skibladner.

 

På vores SU-budget var der masser af knofedt og ikke det store økonomiske overskud, derfor lød det som det perfekte tilbud for os.

 

Efter at have set den var vi solgt, og en måned senere var båden også solgt – til os!

 

Ingen af os havde rigtig sejlet før, og vi har derfor skulle lære alt helt fra bunden. Bogstaveligt talt, alt. Lige fra hvordan man sætter sejl, til motorreparationer og elektrikerarbejde ombord på båden. 

 

Drømmen om langtur opstod først efter vi havde købt båden. Med så stor en båd følger tilsvarende store drømme. Vi blev hurtigt enige om at det ville være en skam ikke at udnytte det store potentiale, som fulgte med båden. Vi vidste at vi kunne tage fri fra skole i ét år, så hvorfor ikke sejle til Caribien og retur? Ideen blev hurtigt til en konkret plan og sommeren 2021 kaster vi fortøjningerne og stikker afsted på et kæmpe eventyr.

 

AYLA er en Bandholm 35 der blev bygget i 1980.

© 2020 by AYLA Sailing

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now